آیین نامه نظارت دوره های فنی
 
فدراسیون بودو آسیا وایرانWORLD BUDO MARTIAL ARTS FEDERATION OF IRAN
9 / 9 / 1395برچسب:, :: 7:1 بعد از ظهر ::  نويسنده : سعيد سليمانزاده

آیین نامه نظارت دوره های فنی

  • چهارشنبه, 03 آذر 1395 ساعت 12:33
  • بازدید 80 بار

 بخشنامه اجرایی آیین نامه نظارت فدراسیون به شرح زیر اعلام و لازم والاجرا می باشد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش های رزمی، بخشنامه اجرایی آیین نامه نظارت فدراسیون به شرح زیر اعلام و لازم والاجرا می باشد.آیین نامه نظارت دوره های آموزشی و مسابقات فدراسیون، مقتضی است

مفاد آن مطالعه و دقیقا توسط کلیه روسای محترم هیاتها، انجمن، کمیته و گروه های تحت پوشش این فدراسیون در زمان برگزاری دوره های آموزشی و مسابقات، رعایت گردد و همکاری لازم با ناظرین محترم فدراسیون

به عمل آید.

لازم به ذکر است که اجرای دقیق مفاد آیین نامه، مورد تاکید می باشد.

 

بخشنامه شرح وظایف ناظرین فدراسیون ورزشهای رزمی

ماده 1- تعریف

  نظارت فرآیندی است برای کسب اطمینان از اینکه دوره های آموزشی و مسابقات فدراسیون در  رشته های تحت پوشش در جهت اهداف پیش بینی شده و مطابق با مجوز صادره و قوانین مربوطه و با رعایت نکات ایمنی انجام میپذیرد.

ماده 2- شرایط ناظرین

1-    ناظرین باید از بین افراد واجد شرایط که دارای 25 سال تمام و صلاحیت اخلاقی و دانش فنی نسبت به دوره مربوطه باشند -  پس از شرکت در کلاس و آزمون که زیر نظر فدراسیون ورزشهای رزمی برگزار می گردد و اخذ نمره قبولی و دریافت گواهینامه مربوطه-  انتخاب و جهت نظارت با ابلاغ کتبی فدراسیون اعزام گردند.

تبصره افراد زیر 25 سال  پس از طی مراحل قانونی مقرر در بند 1 ، با صلاحدید و موافقت فدراسیون ورزش های رزمی می توانند به عنوان ناظر انتخاب گردند.

2-     ناظرین در سه سطح A، B ، Cو منطبق با آن دوره، آموزش می بینند و در صورت قبولی در آزمون، موفق به اخذ گواهینامه مربوطه به آن سطح می گردند.

تبصره- دستورالعمل مربوط به تعیین و تفکیک و شرایط سطوح فوق و چگونگی برگزاری کلاس و آزمون و نحوه ی اخذ گواهینامه مربوط به هر سطح ، ظرف 1 ماه از تاریخ ابلاغ این بخشنامه تهیه و اعلام می گردد.

3-    در دوره های فنی دان 5  و بالاتر، یک  نفر ناظر از سوی کمیته آموزش و یک  نفر ناظر از سوی شورای عالی فنی تعیین می شود.

تبصره : هر دو نفر ناظرین به شرح فوق ، می بایست از بین ناظرین مشمول بند 1 ماده 2 تعیین شوند.

4-    ناظرین دوره های آموزشی، آزمون، داوری و مسابقات کشوری رشته های تحت پوشش فدراسیون توسط کمیته های تخصصی فدراسیون (آزمون، آموزش، داوران و مسابقات) با رعایت بند 1 ماده 2 از بین افراد واجد شرایط معرفی می شوند.

5-    ناظرین دوره های آموزشی، داوری و مسابقات استانی سبکهای تحت پوشش، توسط هیأت ورزشهای رزمی استان معرفی و گزارش مربوطه باید ظرف مدت 72 ساعت پس از برگزاری هر دوره به فدراسیون ارسال گردد.

تبصره 1 : هیأت های استانی موظف هستند ظرف 2 ماه از ابلاغ و لازم الاجرا شدن این بخشنامه ، با برگزاری دوره های تربیت ناظر زیر نظر و طبق ضوابط فدراسیون نسبت به معرفی ناظرین واجد شرایط به فدراسیون اقدام نمایند.

تبصره 2- شرایط برگزاری دوره های تربیت ناظر در مراکز استانها از قبیل انتخاب اساتید و سرفصل های آموزشی ، طرح سوال و صدور گواهینامه نظارت و ... با نظارت مستقیم فدراسیون ورزش های رزمی صورت خواهد گرفت. هیأت های استانی تنها مجری برگزاری دوره وفق شرایط فدراسیون می باشند.

تبصره 3 : هر استان موظف است حداقل 15 ناظر مرد و15  ناظر زن وفق شرایط مقرر در این بخشنامه و آییننامه کمیته های تخصصی فدراسیون تربیت نماید.

تبصره 3-  ناظرین فوق الذکر باید با توجه به پراکندگی جغرافیایی استانی و حتی الامکان از شهرهای مختلف استان انتخاب شوند.

6-    مدت اعتبار گواهینامه های ناظرین 1 سال است و پس از انقضای مدت ، کلیه ی ناظرین موظف به گذراندن کلاس باز آموزی و شرکت در آزمون و کسب نمره قبولی می باشند.

تبصره -  هیچ ناظری اجازه ندارد پس از اتمام مدت اعتبار گواهینامه ناظرین ، به عنوان ناظر در دوره یا مسابقه

شرکت کند. بدیهی است در صورت انتخاب پس از انقضای مدت ، می بایست مراتب را به طور کتبی به مسئول مربوطه اعلام و از پذیرفتن نظارت امتناع نماید. در غیر اینصورت علاوه بر مسئولیت مدنی و حقوقی ، به لحاظ انضباطی به جریمه نقدی و ممنوعیت از نظارت به صورت موقت یا دائم محکوم می گردد.

 

ماده 3- موارد نظارت

1-    نظارت بر دوره های آموزشی داوری

2-    نظارت بر دوره های آموزشی مربیگری عملی و تئوری

3-    نظارت بر دوره های آزمون فنی

4-    نظارت بر برگزاری مسابقات کشوری سبکها از سوی کمیته مسابقات

5-    نظارت بر مسابقات داخلی و بین المللی از سوی کمیته مسابقات

6-    نظارت بر مسابقات انتخابی تیم های منتخب توسط فدراسیون

7-    نظارت بر مسابقات انتخابی تیم ملی

ماده 4- وظایف ناظرین دوره ها

1-    حضور در دوره : ناظرین معرفی شده از سوی کمیته مربوطه می بایست از آغاز دوره تا پایان دوره در محل حضور داشته باشند.

2-    بازدید از محل برگزاری : ناظرین باید محل برگزاری دوره را قبل از برگزاری رویداد - به منظور اطمینان از دارا بودن شرایط و امکانات لازم مطابق آن دوره بازدید نمایند.

3-    نظارت بر اجرای مفاد بخشنامه فدراسیون

4-    دریافت جداول و لیست قهرمانان مسابقات کشوری و ارائه به کمیته مسابقات

5-    تهیه گزارش دوره و ارائه به کمیته مربوطه حداکثر ظرف 72 ساعت

تبصره1-  در صورتیکه ناظر ظرف مهلت مقرر فوق گزارش مربوطه را به کمیته تخصصی ارائه ندهد و به طور کتبی عذر موجهی را برای تأخیر در انجام وظیفه ارائه نکند، علاوه بر درج در پرونده به جریمه نقدی محکوم می گردد.

تبصره 2- چنانچه ناظر جهت عدم ارائه گزارش خود در مهلت مقرر، کتباً عذر موجه خود را اعلام نماید، این مهلت تنها برای یکبار تمدید می گردد. 

6-    نظارت بر اصول ایمنی و بهداشتی  و پزشکی محل برگزاری دوره

7-    دریافت لیست دوره آموزشی و آزمون و ارائه به کمیته مربوطه

تبصره : ناظر موظف است لیست اسامی دوره آموزشی را با تعداد شرکت کنندگان مطابقت داده و در صورت صحت، نسبت به بستن انتهای لیست اقدام نماید.

8-    بررسی موارد ذیل :

-         بیمه نامه ورزشکاران

-          بیمه نامه ی سالن محل برگزاری رویداد

-        کارت عضویت فدراسیون

-         گواهی نامه سلامت ورزشکاران

-        معرفی نامه شرکت کنندگان از استان مربوطه

-        احکام داوران به منظور مطابقت با رشته ی ورزشی در رویداد مربوطه

-        الصاق مجوز صادره از فدراسیون بر روی دیوار سالن محل برگزاری رویداد

9-    بررسی میزان مبالغ پرداختی توسط شرکت کنندگان در دوره

تبصره -  چنانچه ناظر در حین بررسی موارد فوق قبل از شروع رویداد  ، متوجه غیر استاندارد بودن سالن از قبیل شرایط مناسب  تاتمی ، رینگ و... یا  عدم تطابق شرایط موجود با آیین نامه های کمیته های مربوطه و مجوز صادره شود ، می بایست ضمن تذکر شفاهی و کتبی به مسئول برگزاری مسابقات و حتی الامکان همکاری با وی ، تا رفع نقایص موجود از شروع رویداد مربوطه ممانعت نماید.

 

ماده 5- حدود اختیارات ناظرین

 الف -  در موارد ذیل ناظرین مسابقات اعم از استانی، کشوری،آسیایی ، بین المللی و جهانی ضمن تنظیم صورتجلسه کتبی و مستند، موظف به توقف یا ممانعت از برگزاری مسابقات می باشند:

1-    عدم حضور پزشک وفق شرایط بند 1 ماده 16 آیین نامه کمیته مسابقات

2-    عدم وجود آمبولانس و تجهیزات اولیه ایمنی مورد نیاز در محل برگزاری مسابقات

3-    در صورت وجود تشنج میان تماشاگران در مواردی که بیم آشوب و درگیری و آسیب حاضرین در سالن وجود داشته باشد.

4-    در صورت بروز حوادث غیر مترقبه در سالن ورزشی در زمان برگزاری مسابقات به نحوی که ایمنی حاضرین در سالن را به خطر اندازد. از قبیل آتش سوزی و .....

تبصره  در صورت بروز موارد پیش بینی نشده دیگر که در بندهای 4 گانه فوق پیش بینی نگردیده، 

چنانچه ضرورت اقتضا نماید ، ناظر مربوطه می بایست ضمن تنظیم صورت مجلس مستند، جهت توقف

رویداد مورد نظر با مسئول مافوق در فدراسیون تماس تلفنی برقرار و دستور توقف رویداد را به صورت

پیامک دریافت و دستورات را عیناً اجرا  نماید. 

ب- در سایر موارد مندرج در ماده 22 آیین نامه کمیته مسابقات ، در صورت وجود قصور و عدم رعایت ضوابط مقرر از سوی برگزار کننده مسابقات ،  ناظرین موظف به تهیه صورتمجلس مکتوب و مستند و تذکر شفاهی و کتبی به مسئول برگزاری مسابقات می باشند.

تبصره در صورت عدم رعایت موارد مذکور در بندهای الف و ب ، کلیه ی مسئولیت های مدنی و حقوقی حاصل از آن بر عهده ی ناظر مربوطه می باشد.

ج-  زمان مجاز برگزاری رویدادهای ورزشی از ساعت 8 صبح لغایت 21 همان روز می باشد و ناظر موظف است بعد از ساعت 21:00 برگزاری رویداد را متوقف نماید.

تبصره1 - چنانچه به دلیل موارد خارج از اراده ی مسئولین برگزاری رویداد ، از قبیل حوادث غیر قابل پیشبینی، رویداد مورد نظر به طول انجامد ، ناظر مربوطه موظف است ضمن کسب تکلیف از مسئول مربوطه در فدراسیون و تأیید مشارالیه ، اجازه ادامه رویداد را نهایتاً تا ساعت 23:00 همان روز بدهد.  

تبصره 2-  در صورت به درازا کشیده شدن زمان رویداد به بعد از ساعت 21:00 ، به ازای هر ساعت مبلغ 300000 ريال به حق الزحمه ناظر افزوده می گردد و هزینه ی ایاب و ذهاب ناظر نیز بر عهده مسئول برگزاری رویداد می باشد.

ماده 6-  مسئولیت ناظرین

1-    در صورتیکه هر یک از ناظرین در انجام وظایف بندهای 9 گانه ماده 4 کوتاهی نماید ، برای بار اول به یک جلسه محرومیت از نظارت و درج در پرونده  و در صورت تکرار به سه جلسه محرومیت از نظارت و ابطال مدت باقی مانده ی اعتبار گواهینامه نظارت و جریمه نقدی محکوم می گردد.

تبصره - چنانچه ناظری که وفق بند فوق به 3 جلسه محرومیت محکوم شده ، پس از طی دوران محرومیت مجدداً مرتکب قصور گردد ، علاوه بر جریمه نقدی و درج در پرونده ،  از شرکت در دوره های ناظری و اخذ گواهینامه مربوطه محروم  می گردد.

2-    در مواردی که ناظرین در اعمال ضوابط موجود در بندهای ماده 5 اهمال نمایند، علاوه بر ضمانت اجرای تبصره بنده ب ماده 5 ، به سه جلسه محرومیت از نظارت و ابطال باقی مانده مدت اعتبار گواهینامه و جریمه نقدی محکوم می گردند.

 

  

ماده 7- حق الزحمه ناظرین

1-    حق الزحمه ی ناظرین توسط برگزارکننده رویداد مربوطه به حساب فدراسیون واریز و فیش پرداختی تسلیم فدراسیون می گردد.

2-    حق الزحمه نظارت تمامی دوره ها اعم از آموزشی و مسابقات ( آقایان و بانوان) در داخل استان تهران روزانه 1200000 ريال می باشد که سبکهای برگزار کننده می بایستی آن را پرداخت نمایند.

3-    حق الزحمه نظارت تمامی دوره ها، اعم از آموزشی و مسابقات (آقایان و بانوان) در صورتیکه از استان دیگری اعزام شوند، مبلغ 2000000 ریال می باشد که سبکهای برگزار کننده موظف به پرداخت آن می باشند.

اگر ناظر دوره از همان استانی که دوره در آن برگزار می گردد اعزام شود، حق الزحمه آن مبلغ 1200000 ریال می باشد.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





درباره وبلاگ


WORLD BUDO MARTIAL ARTS FEDERATION...INTERNATIONAL BLACK BELT....FEDERATION OF IRAN فدراسیون جهانی بودو فدراسیون بودو آسیا وایران( رزمی) فدراسیون بودو ایران (گروه بودو )
آخرین مطالب

پیوندهای روزانه

پيوندها


تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان هيات پرورش اندام،هيات رزمي و سبك دابل فول کنتاکت و آدرس prd.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان




نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 173
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 173
بازدید ماه : 279
بازدید کل : 13140622
تعداد مطالب : 3071
تعداد نظرات : 108
تعداد آنلاین : 7